Kış Modası Modelleri

  • 06 Ocak 2014
  • 2.893 kez görüntülendi.
Kış Modası Modelleri

Her mevsime özel modalar yaratılmaktadır. Kış sezonuna girmemiz nedeni ile kusursuz şekilde hazırlanan ve hanımların kesinlikle beğeneceği tarzlardan oluşan kış modası modelleri hak ettiği başarıyı elde etmiştir. Bu kışa özel tasarımlardan oluşan moda kombinlerinde pantolon gömlek uzun elbiseler mini etekler ve şık abiyeleri görecek ve yeni imajlar yaratmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle günlük uygulanan kombinlerden spor tarzlarına ağırlık verilerek hem bayanların rahatlığı ve konforu ön planda tutulmuş ve şık olması için özenle hazırlanmıştır. Abiyeler günden güne değişim içerisinde olduklarından dolayı farklı tarzlar ve stiller şeklinde tasarlanmıştır. Ayakkabılarda kış olması dolayısı ile çizmeler ve botlara öncelik tanınarak daha mükemmel olduğu kadar eksiksiz olmasına dikkat edilmiştir. özellikle bu kış modası modellerini mutlaka aksesuarlar ve özellikle fularlar ile tamamlamalı ve zengin görünüm kazandırarak daha gösterişli olmasını sağlayabilirsiniz. Artık çizmelerden de klasik modellerden uzaklaşarak görünüm açısından şıklığı ve mükemmelliği yansıtan modellerden seçmelisiniz. Kısacası modayı yakalamak istediğiniz an ilk önce kendi zevklerinizi, kıyafet tercihlerinizi size özgü olacağı gibi sizi anlatan modellerden yapmalısınız. İşte o zaman gerçek modayı eliniz de bulundurarak muhteşemliği üzerinizde sergileyebileceksiniz. Zaten günümüzde modayı yakalamak geçmiş günlere göre düşünürseniz daha kolay olmaktadır. Çünkü mağazaların vitrinleri olsun hanımların zevkleri olsun bunun gibi bir çok faktörler ile yakalayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Etekleri ele aldığınız zaman bu yeni sezon da uzun etekler daha çok favori modellerini oluşturmaktadır. Ama kısa veya mini eteklerde gereken değeri kaybetmeden bayanların seçimlerinde yer aldığını unutmayınız. Bu nedenle bazı günleriniz de değişik tarzlarda etek modellerini seçerek farklı görünmenin yanı sıra şıklığı da yakalayarak farklılığı oluşturabilirsiniz. Pantolonlarda ise dar eksimler biraz daha zarifliği size sunacağı gibi fit olmakla beraber genç görünmenin de formülünü siz yansıtacaktır. Zaten elbiselere baktığınız zaman her kesimi ve stili bulabilecek ve elbiselerin şıklığı ile birlikte estetik görüneceksiniz.

Çünkü hanımların üzerin de elbiseler bir adım muhteşemliğe sizleri yakınlaştıracağından dolayı bu gibi kıyafetlerinizi çizmeler ile tamamladığınız zaman güzelliğinizi de pekiştirmiş olacağınızdan hiç bir şüpheniz olmasın. Montlar, kaşeler, trençkotlar ve yağmurluklar gibi kışa has kıyafetlerin de seçimlerinizde dikkat ederek en hoş kombinler yapabilecek ve tarzınızı daha iyi yansıtabileceksiniz. Ama trençkotlar modasını devam ettirmesinden dolayı bu modellere daha çok ağırlık vererek tamamlamanız doğru seçimlerinizden birisi olacaktır.