Yazlık Gelinlik Modelleri

  • 24 Haziran 2014
  • 4.278 kez görüntülendi.
Yazlık Gelinlik Modelleri

Bayanların en zor seçimleri diyebileceğimiz gelinlik tercihleri denilebilir. Çünkü bu gelinliklerin düşledikleri ve hayallerini kurdukları modeller olmasını isterler. Bir yandan da her sezon büyük değişilikler uygulanarak tasarlanması sonucunda bayağı seçimlerini daha zor hale getirmektedir. Zaten bu yılda bayan kadın giyim modellerinde her zaman değişime hazır olmanız gerekmektedir. İşte bu nedenle de açılan yaz sezonuna tam anlamı ile uyumu sağlayan ve adeta şıklığın simgesi haline gelen 2014 yazlık gelinlik modelleri şimdiden gelin adaylarını güzelliği ve şıklığı karşısında büyülemeyi başarmıştır. Genel olarak ise her sezon da karşımıza çıkmakta olan straplez, askılardan oluşan tasarımlar ve dekolteler kesimlerinden oluştuğu gibi bu modellere de farklılık kazandırılması sonucunda daha muhteşem olmalarına yardımcı olunmuştur. Mesela son tasarımlar içinde göreceğiniz asimetrik kesimli gelinlik modellerini de bulma ve tercih etme şansını bulabileceksiniz. Örneğin bu simetrik kesimlere gelinliklerin arka kısımlarına kat kat yapılan ve fırfırlar ile kabartılan şekilde göreceksiniz. Ayrıca arka kısımlarında kullanılmış katlar bazen modellerin ön kısmında da yer almaktadır. Yine gelinlerin vazgeçemediği ve adeta onları muhteşemlik içerisinde göstermeyi başaran kabarık gelinlikler gibi uzun kuruklar ilave edilmesi sonucunda hem estetik güzellikler kazandırılmış hem de onları büyülü bir şıklık ile kavuşmalarına olanak sağlanmıştır.

Ayrıca adeta hemen hemen her gelinliklerde uygulanmış olan işlemelerde gözlere hitap etmektedir. Bu kullanılan ve gelinliklerin üzerine yerleştirilen işlemeler birden çok stilde kullanılmıştır. Mesela dantel güpürlerini olsun taşlar, boncuklar ve hatta inciler ile modellere ağır bir görünüm kazandırılarak en ağır gelinlik modelini gelinlerimize sunmayı başarmaktadır. Kumaş seçimleri ise bazen saten bazen tüller olabileceği gibi hem satenin hemde tülün birlikte kullanıldığı tasarımlar da yapılmıştır.

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Bunların yanı sıra farklı olması adına satenlerden veya güllerden oluşan güller, çiçekler en muntazam şekilde gelinliklerin üzerine dizayn edilmiştir. Böylece gelin adaylarının zevklerine hitap ettiği gibi görenleri de kendine hayran bırakarak en şık tasarım olmayı hak eden stillerden hazırlanmıştır. Duvaklar ise gelinlikler ile birlikte bütünlük içerisinde görünmesi amacı ile birlikte tasarlanmaktadır. Ama sizler daha farklı duvaklar seçebilecek isterseniz gelinlik ile beraber hazırlanan duvaklar ile tamamlayabileceksiniz. Sizler de kesinlikle bu yaz sezonunun en şık ve en muhteşem gelini olmak için bu 2014 yılın da özel tasarımlardan tercih etmek zorunda kalacaksınız.