İtalyan Yatak Odası Modelleri

  • 05 Mayıs 2015
  • 5.516 kez görüntülendi.
İtalyan Yatak Odası Modelleri

Günümüzde yatak odası dekorasyonu tasarımlarında birazda olsa klasik tarzlardan uzak ve değişimleri ve yenilikleri sunabilecek özellikler de olmasını arzu etmekteyiz. Bu nedenle de yatak odasının mobilyalarını değiştirmek isteyenlere ve özellikle çeyizlere dahil edilecek mobilya modellerine başka bir bakış açısı sunan 2015 italyan yatak odası modelleri günümüzün modasını oluşturmaktadır. Çünkü adeta italyan modasını sizlerin yatak odasına sunabilecek niteliklerde olması ve en önemlisi ise konforu, rahatlığı modernlik içinde yaşatacak olması tercih etmenize bir etken oluşturacaktır. Hazırlanan ürünlerde zaten gösterişli ve görkemli bir görüntüyü sergilemesinden dolayı ilk bakışta sizlerin de hayranlığını ve beğenisini kazanacaktır. Diğer bir etken ise mobilyaların üzerine uygulanan işlemeler veya yapılan desenler hem kusursuz hem de yatak odalarının ferah bir ortam içerisinde göstermeyi başarmasıdır. Ayrıca lüks ve dekoratifliği de beraberin de yaratacağından dolayı artık seçimlerin çoğunluğunda aranılan tarzları yaratmaktadır. Eğer ağır ve ihtişamlı modellerden yana tercihlerde bulunmak isterseniz seçimlerinizi koyu renk tonlarının hakim olduğu tasarımlardan yapmalısınız.

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Ama ferah ve italyan rüzgarı estirmeyi düşündüğünüz zaman ise açık tonların bir çok renklerinin uygulandığı stiller en ideal olacaktır. Bazı tasarımların göz alıcı bir güzellikte yapılması neticesinde genellikle çeyizliklerde öncelik tanınan mobilya şeklinde düşünebilirsiniz. Çünkü gardloplar, dolaplar ve ve daha bir çok mobilya çeşitlerinin her birin de gözde olacak değerde işlemeler eksiksizliği yansıtacak şekilde uygulanmıştır. Yatak odası dolaplarında ise kullanım açısından kolaylık ve çeşitlerinin zengin olması amacı ile farklılığı elde etmişlerdir. Mesela kızaklı kapaklı gibi daha bir çok alternatiflerin bulunduğu modeller ile karşınıza ve tercihlerinize gelecektir.

Yataklarda ise şüphesiz konforu ve rahatlığı bulacağınız üzere yatakların ayak kısımlarına da modeli daha şık hale getirebilecek şekilde dizayn edilmiştir. Yani bazılarında metaller kullanıldığı gibi bazıların da ise ahşaplardan yararlanılmıştır. Ama her modelin farklı bir şıklığı ve güzelliği yansıtması nedeni ise ilk etapta sizlere daha sonra ise yapılacak olan yatak odası dekorasyonlarına en uygun tasarımı seçmek ile tercihlere başlayabilirsiniz. Artık bu 2015 italyan yatak odası modelleri ile ayrıcalıklı ve farklı görünümleri kendinize ve zevkinize özel şekilde dizayn edebilme şansını bulabileceksiniz. Mutlaka görülmeye ve tercih edilmeye değer niteliklerde sizler de takdir edeceksiniz.